Tuotteet

Bioline Jatò

Kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka lanseerattiin vuonna 1979 nimellä Bioline.

Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, jonka tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tuotteet ovat turvallisia mutta tehokkaita, ja ne sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöjyjä. Biolinen arvoja ovat kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi sekä turvallisuus.

Sarjan kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkien ihotyyppien erilaisiin ongelmiin ja erityistarpeisiin. Ihanan helppoa ihonhoitoa!

Pomander tarjoaa laajan valikoiman kotihoitotuotteita. 

Alessandro International

Saksalainen Alessandro tarjoaa hemmottelevat käsi- sekä jalkahoitotuotteet yli 15 vuoden kokemuksella. Tuotteiden vaikuttavat aineet tuovat optimaalista pitkäkestoista kosteutusta ihollesi vahvistaen samalla ihon luonnollista suojautumistehoa. Alessandron tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja.

Pomanderissa Alessandro on käytössä käsihoidoissa sekä geelilakkauksissa.
Kotihoitoon Alessandro tarjoaa ylelliset ja hemmottelevat tuotteet. 

Peclavus

Peclavus on ammattilaisten suosima tuotesarja, joka tuo avun jalkojen yleisimpiin ongelmiin sekä erityistarpeisiin.

Luonto- ja ympäristöystävällisesti valmistetut tuotteet soveltuvat myös erittäin herkälle ja atooppiselle iholle, sekä diabeetikon jalkojen ihonhoitoon. Ne sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöjyjä.

Kotihoitoon Peclavus tarjoaa tehokkaat ja helppokäyttöiset tuotteet. 

Alexandria Professional

Sokereissa on eroja! Kanadalainen Alexandria on sokeroinnin uranuurtaja, sillä heidän tuotekehityksensä ja koulutuksensa on jatkunut jo yli 20 vuotta.

Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ja ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Pomanderissa käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria ja olemme käyneet valtuutetun maahantuojan koulutuksen. 

Rolf Stehr

Sveitsiläisissä Rolf Stehr-meikkituotteissa on onnistuttu yhdistämään ammattimeikki sekä korkea laatu erinomaisesti. Hoitavuus ja klassinen värivalikoima yhdistyvät käytännöllisyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Kauniit ja luonnolliset värisävyt toimivat kestävästi niin arjessa kuin juhlassakin.

Rolfin kutsumus luonnolliseen kauneuteen teki erityisen tärkeäksi sen, että tuotteiden vaikuttavat aineet tukevat ja täydentävät ihonhoitoa. Taatakseen tuotteiden ihoystävällisyyden, on niissä käytetty vain EU:n vaativimpia direktiivejä vastaavia väripigmenttejä. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai hajusteita.

Pomander tarjoaa laajan valikoiman kotihoitotuotteita. 

Nouveau Lashes

Nouveau Lashes-ripsienpidennysmenetelmä lanseerattiin Englannissa vuonna 2005, jonka jälkeen se on saavuttanut maailmalla suurta suosiota; jopa Victoria Beckham suosii kyseistä ripsipidennysmenetelmää!

Nouveau Lashes ripset on valmistettu silkin ja synteettisen kuidun ainutlaatuisesta sekoituksesta, jossa yhdistyvät sekä pehmeys että kestävyys. Tekoripsimäisen vaikutelman sijasta lopputuloksesta tulee todella aidonnäköinen. Tuotteet on tutkittu ja testattu Euroopassa. 

Moroccan Tan

Moroccan Tan on australialainen arganöljyllä ja E-vitamiinilla rikastettu rusketussarja, joka auttaa kosteuttamaan ja pitämään ihon pehmeänä. Tuotteissa yhdistyvät arganöljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet, joiden avulla virheetön ja tasainen rusketus säilyy iholla pitkään. Ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta rusketuksen sävystä tulee täydellinen ja luonnollinen. Moroccan Tanin suihkurusketusnesteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol), synteettisiä tuoksuja tai parabeeneja.


MoroccanBlendTM Technology
Puhdas arganöljy on vahva antioksidantti, luonnontuote täynnä vitamiineja, jota käytetään mm. hiustenhoitotuotteissa terveen ja silkinpehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tällä ajatuksella suunniteltiin myös Moroccan Tanin rusketustuotteet pitkäkestoisiksi ja hoitaviksi, tehden ihosta entistäkin kauniimman.


DermalLockTM
Luonnollinen DermalLockTM teknologia jättää ihon pinnalle ns. suojamuurin, jonka ansiosta hoitavat aineyhdisteet säilyvät iholla pidempään luoden syväkosteuttavan ja pidempään säilyvän rusketuksen.


Moisture Lock
Arganöljyllä, E-vitamiinilla ja aloe veralla rikastettu Moroccan Tan auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kosteutettuna. Tuote lukitsee kosteuden ihoon niin, että se suorastaan hehkuu terveyttä.


FT100 (Firming & Toning Tecnology)
Ihoa kiinteyttävä, juonteiden muodostumista vähentävä ja virkistävä yhdistelmä, joka sisältää kofeiinia, vitamiineja sekä happimolekyylejä. Lopputuloksena nuoremman näköinen iho, joka säilyttää paremmin luonnollisen kosteustasapainon.


Moroccan Tanin suihkurusketusnesteitä on saatavana kuutena eri sävynä.
Pomander tarjoaa tehokkaat ja helppokäyttöiset tuotteet kotikäyttöön sekä rusketuksen ylläpitoon.

Konjac Sponge - Ihonhoidon Ihmesieni™

Konjac-perunaa on käytetty yli 1500 vuoden ajan lääkkeenä ja ravintoaineena sen terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Noin 140 vuotta sitten huomattiin sen loistavat ominaisuudet myös herkän ihon hoidossa.

Tämä runsaasti kosteutta sisältävä emäksinen kasvikuitu neutraloi ihon pinnalla olevien öljyjen ja ihohuokosiin kertyneiden epäpuhtauksien happamuutta syväpuhdistaen samalla ihohuokoset ylimääräisestä talista ja bakteereista. Tukkeutuneet huokoset aukeavat ja iho pääsee hengittämään paremmin.
Sienen vesiliukoinen kasvikuitu sitoo itseensä kosteutta muodostaen ihon pinnalle kosteutta sitovan kalvon, jolloin ihon pintakuivuus helpottuu. Hivenaineet ja mineraalit hoitavat sekä ravitsevat ihoa.
Sienen ainutlaatuinen verkkorakenne kuorii ihon pintaa hellävaraisesti, kuitenkaan sen suojavaippaa vahingoittamatta, jolloin verenkierto ja solunmuodostus aktivoituvat. Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita, kuona-aineet poistuvat ja solunmuodostus aktivoituu.

Sienet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia (poikkeuksena Collagen-sieni, jossa on aikuista ihoa hoitavaa kollageenia joka on peräisin syvänmerenkaloista) eikä niitä ole testattu eläimillä. Sienissä ei ole väri- tai lisäaineita, hajusteita eikä parabeeneja.

Hyvän Olon Maailman Konjac Spongea on saatavilla kaikille ihotyypeille.