Tuotteet

Peclavus

Peclavus on ammattilaisten suosima tuotesarja, joka tuo avun jalkojen yleisimpiin ongelmiin sekä erityistarpeisiin.

Luonto- ja ympäristöystävällisesti valmistetut tuotteet soveltuvat myös erittäin herkälle ja atooppiselle iholle, sekä diabeetikon jalkojen ihonhoitoon. Ne sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöjyjä.

Kotihoitoon Peclavus tarjoaa tehokkaat ja helppokäyttöiset tuotteet. 

Alexandria Professional

Sokereissa on eroja! Kanadalainen Alexandria on sokeroinnin uranuurtaja, sillä heidän tuotekehityksensä ja koulutuksensa on jatkunut jo yli 20 vuotta.

Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ja ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Pomanderissa käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria ja olemme käyneet valtuutetun maahantuojan koulutuksen. 

Nouveau Lashes

Nouveau Lashes-ripsienpidennysmenetelmä lanseerattiin Englannissa vuonna 2005, jonka jälkeen se on saavuttanut maailmalla suurta suosiota; jopa Victoria Beckham suosii kyseistä ripsipidennysmenetelmää!

Nouveau Lashes ripset on valmistettu silkin ja synteettisen kuidun ainutlaatuisesta sekoituksesta, jossa yhdistyvät sekä pehmeys että kestävyys. Tekoripsimäisen vaikutelman sijasta lopputuloksesta tulee todella aidonnäköinen. Tuotteet on tutkittu ja testattu Euroopassa. 

Konjac Sponge - Ihonhoidon Ihmesieni™

Konjac-perunaa on käytetty yli 1500 vuoden ajan lääkkeenä ja ravintoaineena sen terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Noin 140 vuotta sitten huomattiin sen loistavat ominaisuudet myös herkän ihon hoidossa.

Tämä runsaasti kosteutta sisältävä emäksinen kasvikuitu neutraloi ihon pinnalla olevien öljyjen ja ihohuokosiin kertyneiden epäpuhtauksien happamuutta syväpuhdistaen samalla ihohuokoset ylimääräisestä talista ja bakteereista. Tukkeutuneet huokoset aukeavat ja iho pääsee hengittämään paremmin.
Sienen vesiliukoinen kasvikuitu sitoo itseensä kosteutta muodostaen ihon pinnalle kosteutta sitovan kalvon, jolloin ihon pintakuivuus helpottuu. Hivenaineet ja mineraalit hoitavat sekä ravitsevat ihoa.
Sienen ainutlaatuinen verkkorakenne kuorii ihon pintaa hellävaraisesti, kuitenkaan sen suojavaippaa vahingoittamatta, jolloin verenkierto ja solunmuodostus aktivoituvat. Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita, kuona-aineet poistuvat ja solunmuodostus aktivoituu.

Sienet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia (poikkeuksena Collagen-sieni, jossa on aikuista ihoa hoitavaa kollageenia joka on peräisin syvänmerenkaloista) eikä niitä ole testattu eläimillä. Sienissä ei ole väri- tai lisäaineita, hajusteita eikä parabeeneja.

Hyvän Olon Maailman Konjac Spongea on saatavilla kaikille ihotyypeille.

Evagarden

Italialainen Evagarden on moderni ja dynaaminen ammattimeikkisarja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta. 

Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja, tinkimättä tuotteiden teknisyydestä.
Tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien kotikäyttöön.

Sarjan kaikki osa-alueet ovat huolella suunniteltuja ja Evagarden onkin ihanteellinen heille, joille jokapäiväinen kauneus tuo iloa.
Sarjan menestys perustuu jatkuvaan tasokkaaseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Evagarden -tuotteita myyvät vain kauneusalan ammattilaiset.

Bioline Jatò

Kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka lanseerattiin vuonna 1979 nimellä Bioline. 

Bioline Jatò on tulevaisuuden ihonhoitosarja, jonka tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tuotteet ovat turvallisia mutta tehokkaita, ja ne sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöjyjä. Biolinen arvoja ovat kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi sekä turvallisuus. 

Sarjan kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkien ihotyyppien erilaisiin ongelmiin ja erityistarpeisiin. Ihanan helppoa ihonhoitoa! 

Pomander tarjoaa laajan valikoiman kotihoitotuotteita.